Controlling společnosti SCHENKER spol. s r. o. - Müllerová, Irena (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se zaměřuje na controlling ve společnosti SCHENKER spol. s r. o. První kapitola je zaměřena na teoretické vymezení controllingu. Následuje popsání současného systému controllingu využívaného ve společnosti SCHENKER spol. s r. o. Dále jsou uvedeny návrhy na vylepšení controllingového systému a provedeno ekonomické zhodnocení.
Controlling in the SCHENKER spol. s r. o. company
Keywords: controlling; SCHENKER spol. s r. o.; RFID; videokonference; videoconferencing