Trh práce a vzdělávání dospělých - Doupal, František (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá vztahem trhu práce a vzdělávání dospělých, popisuje vztah nabídky vzdělávání a poptávky na trhu práce, analyzuje nabídku vzdělávání v Pardubickém kraji a popisuje související internetové portály a rekvalifikace úřadu práce.
Labor market and adult education
Keywords: vzdělávání dospělých; trh práce; úřad práce; rekvalifikace; vzdělávací agentury; adult aducation; labor market; employment office; retraining; educational agency