Zavedení nového výrobku na trh - Vavruňková, Aneta (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce "Zavedení nového výrobku na trh" se zabývá výrobkem a jeho zaváděním na trh. Práce se skládá ze dvou hlavních částí. První hlavní část se zabývá definováním základních pojmů a to hlavně v oblasti inovací. Dále charakterizuje jednotlivé činnosti při zavádění produktu na trh. V druhé části je představen podnik KOPOS Kolín, a.s. a je zde uveden příklad zavedení nového výrobku na trh. V závěru práce jsou na základě analýzy provedena doporučení v oblasti podpory zavedení vybraného výrobku na trh.
Introduction of a New Product on the Market
Keywords: inovace; výrobky; inovační potenciál; podniky; trh; innovation; products; innovation potential; companies; market