Erich Kästner-Das doppelte Lottchen. Einsatz im Unterricht. - Vaňková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce pojednává o tom, jak lze ve vyučovací hodině využít knížku Luisa a Lotka, věnuje se rozvoji čtení a práci s obrázky a s videem.
Erich Kästner-Luisa a Lotka. Použití ve vyučování.
Keywords: německá literatura; Kästner, Erich; didaktické hry; didaktické metody; vyučování; využití