Evaluation of Listening Activities in Selected Textbooks - Zemanová, Petra (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá poslechovými částmi dvou vybraných učenic (Face to Face pre-intermediate a Lifestyle pre-intermediate). Teoretická část se zabývá teoretickým podkladem souvisejícím s tématem. Nalezneme zde čtyři kapitoly: komunikativní kompetenci a komunikativní výuka jazyků, poslech, teorie učebnic, organizace třídy a seskupení studentů. Praktická část obsahuje předvýzkum a výzkum, který ukazuje hodnocení těchto dvou učebnic podle stanovených kritérií. Také zde nalezneme porovnání těchto dvou učebnic.
Hodnocení poslechových aktivit ve dvou vybraných učebnicích
Keywords: listening; textbook; textbook evaluation; Face to Face; Lifestyle; textbook comparison; classroom organization; poslech; porovnání učebnic