Výběr internetového připojení pro podnik - Téra, Matouš (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se bude zabývat rozhodovacím procesem výběru internetového připojení pro podnik. Cílem této práce je popis rozhodovacího procesu, metod manažerského rozhodování, představení možností internetového připojení pro vybraný podnik a vlastní návrh rozhodovacího procesu.
Selection of an internet connection for a company
Keywords: rozhodování; rozhodovací procesy; metody manažerského rozhodování; Criterium Decision Plus; internetové připojení; decision; decision - making process; methods of decision - making process; criterium decision plus; internet connection