Strategické řízení konkrétního podniku - Lelka, Martin (Univerzita Pardubice, 2014)
Obsahem tématu práce je nalézt a charakterizovat metody a nástroje vhodné ke strategickému řízení podniku. Provést analýzu vnějšího a vnitřního prostředí podniku a následně vyhodnotit výsledky, které budou sloužit k případným návrhům na revizi a doplnění současných strategických cílů či ke zlepšení vnitřních faktorů analyzovaných ve vybrané společnosti.
Strategic management of the concrete company
Keywords: Strategie; strategické řízení; vnější prostředí; vnitřní prostředí; PEST analýza; Analýza "7S"; Strategy; strategic management; internal environment; external environment; PEST analysis; analysis of "7S"