Možnosti rozvoje letecké nákladní dopravy v pardubickém regionu - Heřmanová, Sára (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zaměřuje na leteckou nákladní dopravu jako jeden z faktorů ovlivňujících rozvoj. Součástí práce je analýza současného stavu letecké nákladní dopravy v pardubickém regionu. Součástí práce je také vyhodnocení analýzy současného stavu a návrhy možností rozvoje letecké nákladní dopravy v pardubickém regionu.
Possibilities of development of air-freight transport in the Pardubice region
Keywords: letecká nákladní doprava; pardubický region; regionální rozvoj; letiště Pardubice; SWOT analýza; air-freight transport; Pardubice region; regional development; airport Pardubice; SWOT analysis