Progresivní formy marketingové komunikace v podmínkách osobní přepravy ČD - Pešavová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce popisuje návrh progresivních forem marketingové komunikace v železniční dopravě, popisuje problematiku Internetu, elektronické komerce a současných informačních systémů používaných ČD.
Progressive form marketing communication in the conditions passenger traffic of ČD
Keywords: železniční doprava; Marketingová komunikace; Informační systémy; Internet; propagace