Česká republika a její vstup do Evropské unie - Spurný, Milan (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce zachycuje celkový proces vstupu ČR do EU. Zabývá se také kritérii, které bude ČR muset splnit před začleněním do Unie.
The Czech republic and her admission the Europian union
Keywords: Evropská Unie; Česká Republika; Asociační dohoda; Evropská integrace; Evropská dohoda