Nové trendy komunitní práce v Pardubicích - Gašníková, Iveta (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce se zabývá vývojem komunitní práce, novými trendy a komunitními projekty. Dle výsledků z provedených šetření ve zkoumaných organizacích ukazuje nejdůležitější body komunitní práce, komunitních projektů a nových trendů v této oblasti.
New trends in community work in Pardubice
Keywords: komunita; komunitní práce; komunitní projekty; principy komunitní práce; komunitní přístupy; community; community work; community projects; principles of community work; community approacc