Implementace environmentálního manažerského systému v podniku Alfa 3, s. r. o. - Stoklasová, Kamila (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce se zabývá problematikou implementace environmentálního manažerského systému v podniku ALFA 3, s.r.o. První část obsahuje obecnou charakteristiku environmentálního manažerského systému a vystihuje proces zavádění systému do podniku. V druhé části práce je představen podnik ALFA 3, s.r.o. Je zde vytvořen návrh pro implementaci environmentálního manažerského systému do podniku a zhodnocen současný stav, ke kterému jsou přiložena doporučení autorky.
Environmental Management System Implementation into the Company Alfa 3, Ltd.
Keywords: environmentální manažerský systém; ISO 14 001; EMAS; implementace; podniky; environmental management system; ISO 14 001; EMAS; implementation; companies