Využití kvantitativních metod pro operativní plánování a řízení výroby a zásob v podniku Trestles a.s. - Skalnický, Petr (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce je zaměřená na operativní plánování a řízení chemicko-technologické a mechanicko-technologické výroby a zásob. Dále se soustředí na analýzu časových řad a optimalizační modely využívané pro plánování a řízení výroby a zásob a jejich uplatnění ve společnosti Trestles a.s.
Using of quantitative models for planning and managing of production and inventory in Trestles a.s. company.
Keywords: operative planning and managing; time series; quantitative models; stocks; demand analysis; simulation; operativní plánování a řízení; časové řady; kvantitativní modely; zásoby; analýza poptávky; simulace