Vznik a dislokace maloobchodních sítí v ČR - Kleinová, Denisa (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce je zaměřena na vývoj maloobchodních řetězců a jejich rozmístění v České republice. Cílem je přiblížit vývoj maloobchodního podnikání v ČR, podat přehled o jednotlivých řetězcích na českém trhu a o jejich rozmístění v jednotlivých regionech a zamyšlení nad dalším vývojem v této oblasti.
Rise and dislocation retail chains in the Czech Republic
Keywords: maloobchod; maloobchodní síť; Konkurence; Podnikání; Česká Republika