Preference zákazníků v doručování na poslední míli - Perný, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zaměřuje doručováním na poslední míli ve spojitosti s city logistikou. V první kapitole se zabývá teoretickými aspekty doručování na poslední míli. Druhá kapitola se zaměřuje na analýzu současného stavu pomocí dotazníkového šetření. V poslední kapitole můžeme nalézt návrhy a doporučení pro zlepšení poskytovaných služeb v oblasti doručování na poslední míli.
Customer preferences in last mile delivery
Keywords: doručování; poslední míle; doručovací společnost; průzkum; city logistika; noční doručování; internet věcí; nákladní kola; crowdshipping; delivery; last mile; delivery company; survey; city logistics; night delivery; internet of things; cargo bikes; crowdshipping