Implementace kodexu zaměstnanců veřejné správy ve městě Vlašim - Štěpánková, Helena (Univerzita Pardubice, 2004)
Bakalářská práce se zabývá analýzou etických kodexů.
Applying the code of public management's employees in Vlašim
Keywords: etika; etické kodexy; Vlašim; veřejná správa