Využití marketingové komunikace pro akvizici nových zákazníků národního dopravce České dráhy, a.s. - Panušková, Hana (Univerzita Pardubice, 2025)
Diplomová práce se zabývá marketingovou komunikací pro akvizici nových zákazníků národního dopravce České dráhy, a.s. V první kapitole je teoreticky vymezena zkoumaná problematika. Ve druhé kapitole je zpracována analýza stávajícího stavu včetně identifikace cílových skupin marketingové komunikace. Ve třetí kapitole je navržena marketingová komunikace pro akvizici nových zákazníků národního dopravce České dráhy, a.s., která je následně ve čtvrté kapitole zhodnocena.
The Use of Marketing Communication for Acquiring New Customers by the National Carrier České dráhy, a.s.
Keywords: marketingová komunikace; osobní železniční doprava; komunikační kampaň; akvizice zákazníků; marketing communication; passenger railway transport; communication strategy; acquisition of new costumers