Cenová strategie AHOLD Czech Republic, a.s. - Voříšková, Stanislava (Univerzita Pardubice, 2004)
První část práce popisuje teoretickou stránku tvorby cen, jejího vzniku, podmínek ve kterých se vytváří, změny cen a reakce na tyto změny. Druhá část popisuje společnost Ahold Czech Republic, a.s. , její cenovou politiku, firemní strategie, konkurenci. Obsahuje návrh nové cenové strategie.
Price strategy of AHOLD Czech Republic, a.s.
Keywords: cenová politika; Tvorba cen; podniková strategie