Přijímání pracovníků společnosti Synthesia, a.s. - Kubíčková, Petra (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce je zaměřena na popis procesu získávání, výběru a přijímání pracovníků ve společnosti Synthesia, a.s. Teoretická část práce je věnována popisu všech personálních činností se zaměřením na získávání, výběr a přijímání pracovníků. V praktické části je představena společnost a popsán daný proces probíhající v této společnosti. V rámci praktické části je provedena analýza současného personálního stavu ve společnosti spolu s analýzou výstupů za sledované období od roku 2009 do roku 2011. V závěru této části je zhodnocen celý proces spolu s návrhy pro zlepšení.
Recruitment of employees in the company Synthesia, a.s.
Keywords: řízení lidských zdrojů; personální činnosti; personální plánování; získávání pracovníků; výběr pracovníků; přijímání pracovníků; adaptace; human resource management; personnel actions; personal planning; recruitment of employees; employee selection; adaptation of employees