Plánování evakuace obyvatelstva metodami výpočetní inteligence - Nejtek, Luboš (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce je zaměřena na tvorbu softwaru, řešící optimalizaci postupu pří plánování evakuace osob z míst postižených záplavami v Pardubicích. Postupně bude popsán stav plánování evakuace v Pardubicích, obecné genetické algoritmy a použitý genetický algoritmus. A na závěr bude popsána vytvořená aplikace a předveden ukázkový příklad.
Planing of population evacuation with use of computer inteligence methods
Keywords: Genetic algorithms; software; Evacuation; Genetické algoritmy; software; evakuace