Hypoteční úvěry ve vztahu k odpočtu úroků ze základu daně z příjmu fyzických osob - Schrogelová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá možností odpočtu zaplacených úroků z hypotečního úvěru ze základu daně z příjmu fyzických osob, podmínkami pro uplatnění a významem této odečitatelné položky v současné době.
Mortgages in relation to the individal`s income tax base deduction of the interests
Keywords: hypoteční úvěry; daň z příjmů; odpočet; splátky; základ daně; úroky