Kavalírská cesta šlechtice z okruhu rodiny Valdštejnů v letech 1664-1665 (na základě cestovního deníku) - Salonová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2004)
Hlavním úkolem práce byla rekonstrukce kavalírské cesty šlechtice z okruhu rodiny Valdštejnů, vykonané v letech 1664-1665.
Grand tour of noble man from the circle of Waldstein family in 1664-1665 (based on the itinerary)
Keywords: dějiny; Šlechta; České země; aristokracie; 17. století; česká šlechta; Cestování; deníky; cestovatelé