Systém městské autobusové dopravy ve vybraném městě - Ferkl, Michal (Univerzita Pardubice, 2004)
Analýza současného stavu dopravy v Mladé Boleslavi se zaměřením na MAD. Návrhy opatřen vedoucí ke zvýšení podílu MAD ve městě, především na úkor IAD.
The system of municipal bus transport in the selected city
Keywords: městská hromadná doprava; dopravní systémy; Mladá Boleslav