Evidence pneumatik v DPmB pomocí elektronických čipů - Juránek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce pojednává o zavádění elektronické evidence pneumatik v Dopravním podniku města Brna. Představuje jeho funkci a jednotlivé součásti.
Record of tires in DPmB through electronic chips
Keywords: dopravní podniky; pneumatiky; evidence; elektronické čipy