Optimalizace zimní údržby pozemních komunikací v okrese Nový Jičín - Brutovský, Pavel (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zaměřuje na problematiku středisek zimní údržby. Zabývá se také otázkou optimalizace okruhů jednotlivých sypačů.
Optimization of the winter road maintenance in the Nový Jičín district
Keywords: pozemní komunikace; zimní údržba; Optimalizace; Nový Jičín