Systém centralizovaného ukládání dat - Šimůnek, Jan (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se zabývá synchronizací mezi více počítači a zálohováním dat. Data jsou uložena v centralizovaném úložišti dat. Obsahuje analýzu konkurenčních řešení. V práci je podrobně popsána vytvořená aplikace.
Centralized data storage system
Keywords: C#; WCF; MySQL; synchronizace dat; zálohování dat; data synchronization; data backup