Příprava a vlastnosti vybraných nízkomolekulárních sloučenin a kopolymerů - Svoboda, Josef (Univerzita Pardubice, 2001)
Práce je zaměřena na technologii výroby vynilidenchloridu, kopolymerů vinychloridu a fyzikální vlastnosti látek, které jsou použity při výrobě.
Keywords: vinylchlorid; vinylidenchlorid; kopolymery