Zefektivnění prodeje finančních produktů na poště v regionu Severní Morava - Gronychová, Adéla (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce řeší prodej finančních produktů na České poště, s. p. v regionu Severní Morava. Zabývá se spoluprácí České pošty, s. p. a aliančních partnerů, jako jsou: Poštovní spořitelna, Home credit, Českomoravská stavební spořitelna, Raiffeisen stavební spořitelna, Česká pojišťovna a SAZKA. Řeší otázku, jak zefektivnit prodej finančních služeb na poštách. V práci jsou představeni hlavní konkurenti v poskytování finančních služeb. Bakalářská práce se zabývá současnou situací a obsahuje i návrhy na zlepšení.
Streamline the sale of financial products at post offices in North Moravia
Keywords: Česká pošta; alianční partneři; finanční produkty; Czech post; alliance partners; financial products