Propagace cestovního ruchu v Krkonoších a Podkronoší - Harwort, Štěpán (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá možností rozvoje propagace cestovního ruchu v Krkonoších a Podkrkonoší.
Keywords: Cestovní ruch; propagace; Krkonoše; Podkrkonoší