Obhájce v trestním řízení - Frýdl, Michal (Univerzita Pardubice, 2004)
Bakalářská práce je rozdělena do kapitol podle základních stádií trestného řízení. V konkrétních stádiích jsou popisována a vyhodnocována práva a povinnosti obhájce (advokáta) a další činnosti související s obhajobou. Práva a povinnosti obhájce jsou porovnávána s právy a povinnostmi orgánů činných v trestním řízení. V textu jsou také popisovány a vyhodnocovány významné změny týkající se činnosti obhájců, ke kterým v poslední době došlo.
Lawyer in criminal procedure
Keywords: trestní řízení; obhajoba; státní zástupce; soudní řízení