Aktivní politika zaměstnanosti Úřadu práce v Chrudimi v letech 1997-1999 - Mládek, Vladimír (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zaměřil na aktivní politiku zaměstnanosti v okrese Chrudim v letech 1997-1999. Charakterizuje jednotlivé nástroje aktivní politiky zaměstnanosti a jejich vužívání a dále situaci na trhu práce v okrese Chrudim.
The active policy of employment employment service agency Chrudim
Keywords: politika zaměstnanosti; Nezaměstnanost; Trh práce; Úřady práce; Chrudim