Analýza stavu logistiky v podnicích chemického průmyslu - Kubínová, Jana (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce se zabývá analýzou stavu logistiky v podnicích chemického průmyslu v České republice. V teoretické části je nejprve popsána podstata a trendy ve vývoji logistického řízení s důrazem na vývoj logistických technologií a informačního systému, dále je popsán chemický průmysl v České republice z pohledu logistického řízení. V experimentální části je uveden vytvořený dotazník pro písemné šetření stavu logistiky v podnicích chemického průmyslu v České republice. Výsledky tohoto šetření jsou statisticky vyhodnoceny a analyzovány. Z těchto výsledků jsou navrhnuty závěry a doporučení.
Logistics state analysis in companies of chemical industry
Keywords: logistika; logistické technologie; logistický informační systém; chemický průmysl; logistics; logistics technologies; logistics information system; chemical industry