Možnosti zapojení soukromého kapitálu do výstavby dopravní infrastruktury v ČR - Imbr, Vladimír (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce se zabývá možnostmi financování dostavby komunikací silniční infrastruktury při využití soukromého kapitálu. První část je zaměřena na současný stav dopravní infrastruktury v ČR. Druhá část obsahuje analýzu současného systému financování dopravní infrastruktury. Ve třetí části jsou specifikovány možnosti využití soukromých finančních zdrojů. Poslední část diplomové práce obsahuje návrh využití soukromého kapitálu pro sedm silničních staveb a vyhodnocení.
Private capital and its possible participation in transport infrastructure construction in the Czech Republic
Keywords: dopravní infrastruktura; financování; fondy; projekty PPP; SWOT analýza