Komplexní analýza webu a jeho optimalizace - Borovec, Petr (Univerzita Pardubice, 2021)
Předmětem této práce je komplexní analýza vybraného e-shopu pomocí dostupných analytických a marketingových nástrojů a následná optimalizace zjištěných nedostatků v oblasti SEO, UX a z dalších oblastí, jako názorná ukázka těchto činností v praxi.
Complex analysis of a website and optimization
Keywords: e-commerce; webové stránky; SEO; analytika; UX; vyhledávače; online marketing; e-commerce; website; SEO; analytics; UX; search engines; online marketing