Výpočetní technika v informačním systému podniku - Skládalová, Ivana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá posouzením aplikace výpočetní techniky v informačním systému firmy ELMER - TEX, s.r.o. a návrhem na jeho zdokonalení a rozšíření.
Computing technology in firm information system
Keywords: výpočetní technika; Informace; Informační technologie; Informační systém; dopravní systém; e-mail; Internet