Analyzátor sítě nízkého napětí - Bartoš, Jiří (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce se zabývá návrhem a konstrukcí Analyzátoru sítě nízkého napětí - měřícího přístroje, který plní funkci mezičlánku mezi sítí nízkého napětí a měřeným spotřebičem. Hotový analyzátor je schopen měřit veličiny užitečné k analýze sítě či připojené zátěže a zobrazit je obsluze pomocí displeje. V práci jsou podrobně popsány postupy a kroky při návrhu hardwarového i softwarového vybavení přístroje.
Low voltage grid analyzer
Keywords: nízké napětí; analogově-digitální převodník; mikrořadič; výkon; spotřebič; low voltage; analog-to-digital converter; microcontroller; power; appliance