Jízdní vlastnosti motorového pracovního vozu MPV 22 - Vágner, Jakub (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce se zabývá porovnáním výsledků simulačního výpočtu jízdy kolejového vozidla s výsledky měření provedených na skutečném voze, konkrétně na motorovém pracovním voze MPV 22. První část práce popisuje jakým způsobem byly získány vstupní parametry pro simulační výpočet jízdy vozidla a v další části diplomové práce se pak nachází porovnání a zhodnocení získaných výsledků.
Running behaviour of utility vehicle MPV 22
Keywords: 66 s., 47 s. příloh + 2 výkresy; motorové pracovní vozy; simulační výpočty; jízdní vlastnosti; vstupní parametry