Projekce snímků výpočetní tomografie - Lepeška, Martin (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se zabývá tvorbou aplikace pro vykreslování projekcí medicínských volumetrických dat. V první části jsou představeny formát DICOM a vybrané typy projekcí objemů. Druhá část se zabývá návrhem a implementací programu.
Projections of computer tomography images
Keywords: Java; OpenGL; MIP; MinIP; MPR; SSD; DICOM; Java; OpenGL; MIP; MinIP; MPR; SSD; DICOM