Rozbor řídícího systému podvěsného dopravníkulinky UBS na lakovně ve Škoda Auto a.s. v Kvasinách a vytvoření vizualizace tohoto dopravníku v prostředí WinCC od firmy Siemens - Sith, Michal (Univerzita Pardubice, 2004)
Rozbor automatizačního systému linky UBS204 lakovny, vytvoření databází proměnných a grafického rozhraní pomocí vizualizačního spftware WinCC.
The analysis of a trolley conveyer control system in the UBS unit of a vehicle paintshop in Škoda a.s. Kvasiny and the development of vizualization concerning this conveyer
Keywords: automatizované systémy; počítačové modelování; linky; ŠKODA AUTO, a.s.