Živnostenský úřad Chrudim - Bleha, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2005)
Hlavním tématem bakalářské práce je Obecní živnostenský úřad Chrudim, jeho struktura a činnosti, které vykonávají jeho jednotlivá oddělení v rámci aplikace živnostenského zákona a souvisejících právních předpisů. Práce se také zabývá analýzou struktury živnostenského podnikání ve správním obvodu Chrudim. Je zde také nastíněna problematika živnostenského podnikání.
Trades Licensing Office of Chrudim
Keywords: živnostenské úřady; Chrudim; Živnostenský zákon; živnostenské podnikání; živnosti; živnostenský list; okres Chrudim