Sociálně - ekonomický profil obce Břehy - Klička, Vratislav (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá současným ekonomickým a sociálním prostředím obce Břehy. Cílem práce je analyzovat a zhodnotit současný stav a vymezení možného budoucího rozvoje obce. Bakalářská práce se skládá ze tří částí. V první části je celkově charakterizována obec Břehy, jsou zde shromážděny a zhodnoceny základní údaje o obci. Ve druhé části jsou na základě provedené analýzy vymezeny silné a slabé stránky obce. Třetí část práce obsahuje návrhy konkrétních opatření hospodářského a sociálního rozvoje, které vycházejí z potřeb a možností obce.
Social - economic profile of the village Břehy
Keywords: Břehy; obce; obyvatelstvo; Cestovní ruch; Infrastruktura; ekonomický rozvoj; Ekonomika; villages; Population; Travel movement; Infrastructure; economic development; Economy