Fyzická bezpečnost společenství vlastníků jednotek - Paleček, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2024)
Diplomová práce má za cíl navrhnout bezpečnostní politiku vybraného společenství vlastníků jednotek v souvislosti s jeho fyzickou bezpečností. Na základě analýzy fyzické bezpečnosti vybraného společenství dojde k identifikaci nedostatků v jeho zabezpečení. V samotném závěru diplomové práce je navrženo možné řešení těchto nedostatků.
Physical security of the community of apartment owners
Keywords: bezpečnost; bezpečnostní politika; fyzická bezpečnost; hrozba; riziko; společenství vlastníků jednotek; security; security policy; physical security; threat; risk; community of apartment owners