Investiční rozhodování při inovaci výrobních prostor a výrobního zařízení - Holomková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce a její praktická část popisují problematiku investiční rozhodování při inovaci výrobních prostor a výrobního zařízení. Úvodem jsou vydefinovány pojmy jako inovace a investice. Dále jsou zde vnímány inovace coby investiční projekt a metody hodnocení inovací. Praktická část porovnává výpočty investic při měnících se podmínkách jako úroková sazba aj..
Investment decisions in upgrading production facilities and production equipment
Keywords: Innovation; investment; innovation project; evaluation methods