Zabezpečení bezdrátového přístupu k regionální síti - Zemanová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce bude sloužit lidem pro pochopení bezdrátového přístupu, bezdrátové komunikaci, bezdrátového připojení a měla by pomoci úspěšně zabezpečit bezdrátový přístup k internetu.
Securing wireless access to the regional network
Keywords: Wi-Fi; bezpečnost sítě; regionální síť; bezdrátový přístup; Wi-Fi; network security; regional network; wireless access