Modelování bonity obcí pomocí RBF neuronových sítí (predikční modely) - Kokeš, Radek (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce se zabývá modelováním bonity obcí pomocí dopředné neuronové sítě typu radiálně bázických funkcí. Pro proces učení neuronové sítě slouží data o obcích Pardubického kraje. Cílem práce je zavedení poznatků nutných pro návrh modelu, návrh modelu, jeho analýza a verifikace.
Modelling of municipalit rating by RBF neural networks (prediction models)
Keywords: municipal rating; Neural Networks; bonita obcí; rating obcí; neuronové sítě; SPSS Clementine