Správní vývoj ve Žďáru nad Sázavou od vzniku města do roku 1849 - Musilová, Jana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci zachycuje historický vývoj správních orgánů ve městě Žďár nad Sázavou.
Town's administration in Žďár nad Sázavou from foundation of the town to 1849
Keywords: historická města; Žďár n. Sázavou; historický vývoj; města; veřejná správa