Controlling v Backer Elektro CZ a.s. - Cupalová, Blanka (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je věnována problematice controllingu v české společnosti Backer Elektro CZ a.s., která je součástí švédského koncernu NIBE. Práce je rozdělena do pěti částí. První dvě části teoreticky vymezují pojem controllingu, základní členění a používané metody. Ve třetí části je uvedena charakteristika společnosti Backer Elektro CZ a.s.. Obsahem čtvrté části je popis systému controllingu v této společnosti. Poslední část je zaměřena na systém reportingu celého koncernu a jeho vliv na controlling české společnosti.
Controlling in Backer Elektro CZ a.s.
Keywords: concern; accounting; calculation; Controlling; koncern; účetnictví; report; kalkulace