Zhodnocení finanční stability firmy K.A.L.T. Pneu a. s. - Adamcová, Soňa (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce je zaměřena na zhodnocení finanční stability firmy K.A.L.T. Pneu a. s. a jejím cílem je navrhnout možná doporučení v oblasti finanční stability podniku. Finanční analýza je prováděna za období 2008 2012 ve společnosti, která se zabývá výrobou nákladních protektorů za studena. V praktické části jsou použity vybrané syntetické a poměrové ukazatele, pomocí kterých bude prováděna finanční analýza a na základě kterých budou navrhnuta případná doporučení.
Financial stability evaluation of company K.A.L.T. Pneu a.s.
Keywords: finanční analýza; horizontální a vertikální analýza; poměrové ukazatele; aktivita; likvidita; zadluženost; rentabilita; cash flow; bonita; bankrot; financial analysis; horizontal and vertical analysis; financial indicators; activity; liquidity; indebtedness; profitability; bankruptcy