Zvyšování bezpečnosti a spolehlivosti v silniční dopravě - Burešová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá rozborem nehodovosti v silničním provozu. Nastiňuje opatření v oblasti lidského činitele, vozidel a pozemních komunikací s konkrétním řešením situace v okrese Chrudim.
Increasing safety and reliability in road transport
Keywords: silniční doprava; bezpečnost; nehodovost; road transport; safety; accident rates