Analýza kanálů interní komunikace v Dopravním podniku hl. m. Prahy, akciová společnost - Lajner, Petr (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá problematikou interní komunikace v Dopravním podniku hl. m. Prahy, akciová společnost. Interní komunikace je v práci nejprve vymezena teoreticky a následně je analyzována situace ve výše uvedené společnosti. Analýza byla provedena s využitím dotazníkového šetření, které bylo zaměřeno na vybranou skupinu zaměstnanců, a to na řidiče. Na základě výsledků dotazníkového šetření jsou pak předloženy návrhy na zlepšení interní komunikace v Dopravním podniku hl. m. Prahy, akciová společnost.
Internal communication channel analysis in Prague Public Transit Company, joint stock company
Keywords: komunikace; Dopravní podnik hl. m. Prahy; doprava; interní komunikace; communication; Prague Public Transit Company; joint-stock company; transport; internal communication